REFERENTIES

Uitgevoerde Projecten

Verhoef Service Engineering is een technisch bedrijf met een hoog probleemoplossend vermogen. Een technische dienstverlener met verregaande kennis van en ervaring in logistieke systemen en in vele takken van de industrie.

Verhoef is werkzaam voor legio bedrijven in de logistieke sector, de levensmiddelenindustrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de overige industrie, waarbij we in de loop der jaren zowel vele projecten hebben gerealiseerd als onze vakmensen hebben ingezet bij vele uiteenlopende werkzaamheden in deze branches.

Per productgroep geven we hier een beknopt overzicht van uitgevoerde projecten. Mocht u meer over een bepaalde referentie willen weten, dan is dat op aanvraag per email verkrijgbaar.

ONDERSTAAND ZIET U EEN AANTAL INDUSTRI√čLE TOEPASSINGSGEBIEDEN. DOOR OP EEN PLAATJE TE KLIKKEN GAAT U NAAR DE DESBETREFFENDE OVERZICHTSPAGINA MET DOOR VERHOEF GEREALISEERDE PROJECTEN IN DAT TOEPASSINGSGEBIED.

LOGISTIEKE
TOEPASSINGEN

TOEPASSINGEN IN DE
CHEMISCHE INDUSTRIE

TOEPASSINGEN
IN DE
VOEDINGS-
MIDDELEN
INDUSTRIE

TOEPASSINGEN
IN DE
FARMA-
CEUTISCHE
INDUSTRIE

TOEPASSINGEN
IN DE
OVERIGE
INDUSTRIE

MISSCHIEN
NOG EEN
INDUSTRIE

Tenslotte:

Overweegt u uitbesteding van onderhoud of zoekt u een betrouwbare partner die u bij het hele proces vanaf het eerste idee tot complete installatie en inwerkingstelling aan toe begeleidt? Mogelijk wilt u weten in welke staat uw machines verkeren en of u investeren moet in nieuwe machines? In al die gevallen bent u bij Verhoef aan het juiste adres.