MACHINEREPARATIE & -REVISIE

MACHINE REPARATIE
Verhoef Service Engineering is in staat veel verschillende reparaties uit te voeren aan een groot aantal machines en installaties. Door onze grote ervaring en ons uitgebreid netwerk met veel verschillende technische processen en principes, zijn wij in staat deze kennis toe te passen op elke specifieke installatie en machine. Over veiligheid hoeft u geen zorgen te maken: Wij werken met gecertificeerd personeel.

MACHINE REVISIE
In veel gevallen is de revisie van een bestaande machine een zeer aantrekkelijk alternatief voor de aanschaf van een nieuwe machine. Door middel van revisie wordt de machine teruggebracht naar de ‘nieuwstaat’ met de daarbij behorende capaciteit.

MACHINE MODIFICATIE
Wij vinden dat techniek het productieproces moet ondersteunen en niet het productieproces de techniek. Om dit te realiseren moet je verstand hebben van machines en het onderhoud, het productieproces, maar ook van mensen. Daarom willen wij graag met u kijken naar wat op uw werkvloer nog verbeterd kan worden, zodat u het juiste rendement haalt uit uw productieproces.

Soms liggen de verbeteringen op een klein vlak zoals, overgangen tussen verschillende machines in een lijn opstelling. Ook voor het gehele proces kunt u gebruik maken van onze expertise. Natuurlijk zijn al onze inventarisaties gekoppeld aan reële doelstellingen.

TURN-KEY PROJECTEN

Bij Turn-Key verzorgen wij het gehele traject van zowel kleine als grote projecten van begin tot eind. Maatwerk is hierbij een must. Uw wensen en eisen worden vertaald in een efficiënte aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met uw productievereisten/verplichtingen zodat onnodig verlies aan arbeidsuren wordt voorkomen.[

EIGEN WERKPLAATS

Onze technische diensten kunnen zowel op locatie als in onze werkplaats worden uitgevoerd. De uiteindelijke keuze hangt af van de situatie en de wensen die u heeft als klant.

In onze moderne werkplaats worden uw machines opgebouwd, gereviseerd, gemoderniseerd en beschikken we over de mogelijkheid om installaties te testen. Ook hebben wij een verspanende afdeling en lasafdeling.

De oorzaak van de productie-onderbreking opsporen is niet altijd zó makkelijk.
Mogelijk toe aan vervanging, maar een likje verf kan zeker geen kwaad.
Voorbeeld van een turn-key project
'n optimaal machinepark?
Neem dan contact op met Verhoef.
Uw betrouwbare partner voor zowel advisering, reparatie als onderhoud!