TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische Ondersteuning

Voor elk bedrijf is het vinden, hebben en houden van vakbekwame technische medewerkers moeilijk en soms zelfs problematisch.

Laat staan dat er plotseling extra medewerkers nodig zijn om een piek in het productieproces op te vangen. Dan is Leiden in veel gevallen in last.

Maar daar biedt Verhoef u de helpende hand.

Verhoef is lid van de Koninklijke Metaalunie en onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Verhoef beschikt over een team van ervaren vakmensen met een uitgebreide, actuele kennis van de werking en het onderhoud van machines in de logistieke sector, de chemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

U bepaalt hoe u een allround Verhoef-medewerker inzet: zelfstandig of in teamverband. Dit heeft als voordeel dat uw eigen team gewoon blijft functioneren terwijl de Verhoef-expertise vloeiend in uw productieproces wordt ingepast.

Overweegt u een Verhoef-medewerker of een Verhoef-team in uw organisatie en/of productieproces in te passen? Of zoekt u een betrouwbare partner die u bij uw technische dienst begeleidt? Neem dan contact met ons op. Wij selecteren zorgvuldig voor u die medewerkers die bij uw onderneming passen en affiniteit hebben met de te verrichten werkzaamheden.

onafhankelijk advies?
Neem dan contact op met Verhoef.
Uw betrouwbare partner voor zowel advisering, reparatie als onderhoud!